جرم‌گیری آسان ماشین ظرفشویی ال جی

اهمیت و مزایای جرم گیری ظرفشویی چیست؟ آیا اگر ظرفشویی خود را رسوب گیری نکنیم، ممکن است روی سلامتی ما اثر منفی بگذارد؟ آیا تا به حال ظرفشویی ال جی خود را جرم گیری کرده‌اید؟ به مرور زمان رسوب املاح آب‌های سنگین، برخی از ذرات غذایی مانده روی فیلتر ظرفشویی و جرم مخزن آب و اجزای داخلی ظرفشویی اگر تمیز نشوند؛ کم کم می‌بینید که ماشین تون بو گرفته یا ظرف ها را خوب نمی‌شوید! پس بدون جرم گیری، کارکرد و کیفیت شستشوی ظرفشویی افت پیدا می‌کند.

چرا ظرفشویی ال جی خوب نمی‌شوره؟مزیت مهم جرم گیری ظرفشویی lgچرا ظرفشویی ال جی را جرم گیری کنیم؟رسوب گیری تمام قسمت های ظرفشویی ال جی:1. جرم گیری لاستیک ظرفشویی ال جی:2. رسوب گیری تمام قسمت های داخل ظرفشویی:3. جرم گیری سبدهای ظرفشویی:4. رسوب گیری فیلتر ظرفشویی ال جی:5. جرم گیری و نظافت پره‌های چهارگانه چرخشی:مواد قابل استفاده در جرم گیری ماشین ظرفشویی LG:جرم گیرهای صنعتی مخصوص ظرفشویی:رسوب گیرهای غیر صنعتی برای ظرفشویی:1. جرم گیری ماشین ظرفشویی ال جی با سرکه و جوش شیرین:2. استفاده از آب‌لیمو برای رسوب گیری ظرفشویی ال جی: چگونه ظرفشویی ال جی را جرم گیری کنیم؟برنامه یا دکمه جرم گیری در ظرفشویی ال جی:بهترین زمان جرم گیری ظرفشویی ال جی:نکات و توصیه های مهم در جرم گیری ظرفشویی ال جی:جمع‌بندی:

چرا ظرفشویی ال جی خوب نمی‌شوره؟

جرم گیری نکردن ظرفشویی به صورت غیر مستقیم می‌تواند روی سلامت ما اثر بگذارد. چطور؟ با افزایش رسوب در قطعات داخلی و جرم گیری نکردن از دستگاه، به تدریج کارکرد و شستشوی مؤثر ظرفشویی کاهش یافته و با دقت کمتری روال شستشو انجام می‌گیرد.

بنابراین کسانی که گلایه مند هستند چرا ظرفشویی ال جی من خوب ظرف هارو نمی‌شوره باید دقت کنند ببینن آخرین باری که دستگاه را جرم گیری کردند کی بوده است؟

جدا از اینکه روی دوام و طول عمر ماشین ظرفشویی ال جی هم نقش بسزایی دارد. بوی ناخوشایند و لکه فضای داخلی وان هم بماند!

با آنچه که گفته شد بعید است از اهمیت جرم گیری مطلع نشده باشید و بتوانید به راحتی پشت گوش بیندازید! بهتر است ظرفشویی بالای 6 ماه کارکرد که 2 روز یکبار روشن می‌کنید را هر 2 تا 3 ماه یکبار جرم گیری کنید.

بهترین زمان جرم گیری ظرفشویی LG بسته به استفاده شما دارد ولی بهتر است همان 3 تا 4 ماه یکبار رسوب گیری حتماً اجرا شود.

مزیت مهم جرم گیری ظرفشویی lg

پس مزیت رسوب گیری ظرفشویی هم افزایش طول عمرش است و هم بهبود عملکرد و افزایش کارایی شستن ظرفشویی!

 مواد مناسب برای جرم گیری ظرفشویی ال جی به دو دسته صنعتی و غیر صنعتی تقسیم می‌شوند. مواد صنعتی جرم گیری ظرفشویی شامل؛ محلول جرم گیر، قرص و پودر جرم گیر مخصوص ظرفشویی است. موادی مثل جوش شیرین، سرکه و اسید سیتریک هم جزو غیر صنعتی ها هستند. در ادامه به آموزش مراحل جرم گیری ظرفشویی ال جی می‌پردازیم. مقدار استفاده از مواد جرم‌زدا، نکات و توصیه‌های اساسی حین جرم‌گیری خدمتتان عرض می‌شود. اگر باز هم مسئله برایتان گنگ بود یا سؤالی داشتید، می‌توانید از کارشناسان سیلور کالا مشاوره رایگان دریافت کنید یا برایمان کامنت بگذارید.

چرا ظرفشویی ال جی را جرم گیری کنیم؟

همان‌طور که گفتیم از مزایای جرم گیری ظرفشویی ال جی می‌توان به مواردی ارزشمند اشاره کنیم، مثل:

  1. افزایش طول عمر و دوام ظرفشویی ال جی
  2. بهبود عملکرد و تمیزی مؤثر مثل روز اول، بعد از استفاده زیاد از ظرفشویی
  3. رفع بوی نامطبوع، رسوب، باکتری، کپک و سایر عوامل آلودگی
  4. تمیزی لکه های روی وان داخلی ظرفشویی

لینک مفید:

رسوب گیری تمام قسمت های ظرفشویی ال جی:

برای اینکه بتوانید به درستی و بدون مشکل، رسوب گیری و نظافت تمام قسمت های ماشین ظرفشویی خود را انجام دهید، به آموزش جرم گیری اجزا و بخش های اساسی ظرفشویی می‌پردازیم. بنابراین دقت کنید حتی بعد از خرید جدیدترین ماشین ظرفشویی ال جی هم باید هر چند وقت یک بار حتما دستگاه را رسوب گیری و تمیز کنید. تا با بهترین کیفیت ظرف های شما را تمیز و عاری از آلودگی تحویلتان دهد.

ماشین ظرفشویی ال جی 325 سفید

1. جرم گیری لاستیک ظرفشویی ال جی:

لاستیک یا واشری در لبه ظرفشویی و نزدیکی درب تعبیه شده است. واشر مذکور در معرض آب قرار داشته و می‌دانید که امکان تجمع عوامل آلودگی و کپک در اینجا و مکان های مرطوب بیشتر است. پس بهتر است از تمیزی واشر غافل نشده و با مسواک، فرچه کوچک یا گوش پاک‌کن با سرکه کاملاً تمیز کنید. اگر در برخی قسمت ها رسوب و کثیفی گیر کرده بود، می‌توانید به آرامی با گوش پاک‌کن و مقداری شوینده خارج و تمیز کنید. برخی پیشنهاد می‌دهند که می‌توانید هر سال یکبار به آرامی واشر راخارج کرده و در آب ولرم و مایع با دقت بشویید. این راهکار را زیاد پیشنهاد نمی‌دهیم که شاید حین برداشت و قرارگیری مجدد، واشر خراب یا کشیده شود!

2. رسوب گیری تمام قسمت های داخل ظرفشویی:

فضای داخلی ظرفشویی که همواره در معرض آلودگی، ذرات غذایی مانده و عوامل ریز میکروبی است، نیاز به مراقبت و نظافت دوره‌ای دارد. جدا از این برخی از قسمت ها و قطعات داخلی مثل؛ فیلتر، مخزن آب و … که قابل دسترسی نیستند و احتمال رسوب گیری شان بالاست، نیز باید تمیز شوند؛ اما چطور؟ در اینجا به مواد جرم گیری مخصوص نیاز پیدا می‌کنید؛ که باید طبق دستور هر ماده آن‌ها استفاده کنید تا فضای داخلی وان و همه بخش های غیرقابل دسترسی کامل تمیز و جرم گیری شوند.

3. جرم گیری سبدهای ظرفشویی:

سبدهای ظرفشویی ال جی معمولاً حین جرم گیری کلی که با مواد جرم‌زدا انجام می‌دهید، کاملاً تمیز می‌شوند؛ یعنی علناً نیازی به رسوب گیری مجزا ندارند؛ اما برخی که وسواس زیادی دارند، می‌توانند سبدها را خارج کرده و با فرچه نرم و شوینده مناسب یک دور کامل بشویند و سر جایش قرار دهند.

4. رسوب گیری فیلتر ظرفشویی ال جی:

اصلی ترین و مهم‌ترین بخش در رسوب گیری و نظافت ظرفشویی، بخش فیلتر است. فیلتری که خارج کردن، شستشو و جایگذاری‌اش نیاز به دقت و توجه زیادی دارد. شما می‌توانید قبل از اینکه برنامه جرم گیری کلی را به اجرا بگذارید، فیلتر را که در کف ظرفشویی و زیر پره چرخشی قرار گرفته خارج کنید. حین شستن فیلتر خیلی حواستان باشه که پاره نشه چون کمی نازک بوده و انگار به سختی در بازار پیدا می‌شود! می‌توانید فیلتر را یک دور زیر شیر آب بگیرید تا هرچی جرم و تکه های غذا که روش مانده را بشوره و ببره! بعد با مایع و با دست به آرامی بشویید. آخر سر سرجاش قرار داده و بذارید در مرحله جرم گیری کامل هم حضور داشته باشد.

5. جرم گیری و نظافت پره‌های چهارگانه چرخشی:

پره های چرخشی که مسئول اسپری آب هستند، بخش های واشری دارند که می‌شود آن ها را جدا کرد. حتماً این قسمت های کوچک واشری را جدا کرده و خوب بشویید که شاید در طولانی مدت لزج شده و کپکی شده باشند. سوراخ های مخصوص به اسپری آب هم اگر دیدید که رسوب گرفته، می‌توانید به آرامی با سوزن کوچکی رهایش کنید. فراموش نکنید واشرها سر جای خود به درستی قرار دهید.

مواد قابل استفاده در جرم گیری ماشین ظرفشویی LG:

یکسری از مواد صنعتی و غیرصنعتی را برای جرم گیری ظرفشویی می‌توانید استفاده کنید. طبق نظر کارشناسان و کاربران، این موادی که معرفی می‌کنیم، اثربخش بوده و کار خود را به درستی انجام می‌دهند. پس موادی که می‌توانید برای رسوب گیری ظرفشویی ال جی به کار ببرید شامل: قرص، پودر یا محلول جرم گیری و موادی مثل سرکه، جوش شیرین یا آب‌لیمو است.

جرم گیرهای صنعتی مخصوص ظرفشویی:

این دسته از مواد توسط کارخانه‌جات و صنایع تولیدی خاص ساخته می‌شوند. شامل؛ محلول جرم گیر، پودر جرم گیر و قرص جرم گیر هستند.

  1. استفاده از محلول جرم گیر برای رسوب گیری ظرفشویی ال جی:

محلول های جرم گیر توسط برندهای مختلفی ساخته شده و نام های متنوعی دارند. گفته می‌شود محلول جرم گیر فینیش (Finish) عملکرد خوبی پس داده است. پس از تهیه محلول جرم گیری باید برچسب روی دربش را بردارید. سپس به صورت وارونه روی سبد وسط، بین شاخک ها قرار دهید. درب را بسته و برنامه (Machine Clean) را زده و استارت را فشار دهید. چرخه رسوب گیری انجام می‌شود.

نکته 1: حین رسوب گیری هیچ ظرفی نباید داخل ماشین ظرفشویی باشد.

نکته 2: می‌توانید برای مدل ظرفشویی های قدیمی که برنامه مخصوص نظافت ندارند، برنامه ای اجرا کنید که دمای آب بالاتر از 60 درجه باشد.

نکته 3: بعد از اتمام چرخه رسوب زدایی از ماشین ظرفشویی ال جی می‌توانید یکبار دیگر همین چرخه را بدون مواد شوینده فعال کنید تا آبکشی کاملی اجرا شود.

  1. جرم گیری ظرفشویی ال جی با قرص جرم گیر:

مراحل رسوب گیری با قرص جرم گیر هم دقیقاً مثل رسوب گیری با محلول جرم گیر است. با این تفاوت که اگر مدت زیادی است دستگاه خود را تمیز نکردید، بهتر است از 2 قرص استفاده کنید. یکی را در محفظه قرص بگذارید و دیگری را روی سبد وسط!

نکته: بهتر است قرص، محلول یا پودر جرم گیر را از مکان های معتبر و اصل بگیرید؛ که فیک بودن این مواد می‌تواند اثرات مخربی روی دستگاه بگذارد.

قرص جرم گیری ظرفشویی
  1. رسوب گیری ماشین ظرفشویی ال جی با استفاده از پودر جرم زدا:

برای جرم گیری ظرفشویی ال جی با استفاده از پودر جرم‌گیر، می‌توانید نصف پودر را در محفظه شوینده بریزید. مقداری هم روی فضای داخلی ظرفشویی بپاشید. ادامه مراحل مانند قرص یا محلول جرم زدا است.

رسوب گیرهای غیر صنعتی برای ظرفشویی:

اگر به علت قیمت بالا یا هر دلیلی نتوانستید مواد صنعتی جرم زدا برای ظرفشویی خود تهیه کنید، می‌توانید از این مواد که نام می‌بریم برای جرم گیری استفاده کنید. جرم گیری ظرفشویی با موادی مثل؛ سرکه، جوش شیرین، آب‌لیمو (اسید سیتریک) هم خیلی به صرفه است و هم با همان کیفیت رسوب گیری ظرفشویی انجام می‌شود!

1. جرم گیری ماشین ظرفشویی ال جی با سرکه و جوش شیرین:

سرکه سفید برای جرم گیری شیلنگ تخلیه آب و حذف رسوب‌هایی که رویش قرار دارند، مؤثر است. جوش شیرین هم با اثر قلیایی خود می‌تواند هرگونه عوامل میکروبی یا کپک را نابود کرده و بوی نامطبوع را از بین ببرد. پس با ترکیب 2 قاشق جوش شیرین به همراه 2 لیوان سرکه و مقداری آب، می‌توانید در یک آبپاش ترکیبی فوق‌العاده بسازید. می‌توانید یک دور کامل با این اسپری روی همه قسمت های داخل ظرفشویی اسپری کنید و بعد برنامه جرم گیری را فعال کنید. یا اینکه مقداری را در محفظه شوینده یا روی کف ظرفشویی بریزید.

نکته: برای نظافت بهتر و حذف آلودگی ها می‌توانید یک دور هم برنامه جرم گیری (Machine Clean) را بدون مواد جرم زدا در ظرفشویی ال جی به اجرا درآورید.

2. استفاده از آب‌لیمو برای رسوب گیری ظرفشویی ال جی:

گویا آبلیمو یا اسید سیتریک هم از موادی است که برای رسوب زدایی ظرفشویی ال جی نقش بسزایی دارد. چرا که یکی از عوامل تشکیل دهنده رسوب کلسیم است و آبلیمو می‌تواند تا حدی آن را حل کرده و به حذفش کمک کند. آبلیمو بیشتر برای مواردی است که مقدار رسوب خیلی کم باشد.

 چگونه ظرفشویی ال جی را جرم گیری کنیم؟

مراحل رسوب گیری ظرفشویی ال جی طوری است که باید با حوصله و دقت کافی انجام شود به ترتیب گام به گام پیش می‌رویم:

  • ابتدا باید ماده جرم گیر را تهیه کنید. حالا صنعتی یا غیر صنعتی.
  • ظرفشویی را کاملاً خالی کنید. ظرفی نداشته باشد.
  • فیلتر را خارج کرده و تمیز کنید. سپس سرجایش بگذارید.
  • پره ها و واشرهایش را کامل تمیز و رسوب گیری کنید و سر جایش قرار دهید.
  • ماده جرم گیر را در ظرفشویی گذاشته و درب ظرفشویی را ببندید.
  • ظرفشویی خود را روشن کنید.
  • برنامه Machine Clean را انتخاب نمایید. (اگر این برنامه را نداشتید، روی برنامه با دمای بالاتر از 60 درجه بگذارید)
  • استارت را بزنید.
  • بعد از اتمام چرخه جرم گیری، یک دور دیگر همین برنامه را فعال کنید تا آبکشی کاملی انجام دهد.

برنامه یا دکمه جرم گیری در ظرفشویی ال جی:

در اصل نمی‌شود دکمه نامید! ولی در ظرفشویی های ال جی جدید برنامه ای تخصصی (Machine Clean) برای جرم گیری تعبیه شده که در منوی تنظیمات قرار دارد؛ و به راحتی می‌شود انتخابش کرد. پس در واقع برنامه و قابلیت مخصوص نظافت و جرم گیری ظرفشویی ال جی را داریم نه دکمه! هرچند که به طور عامیانه هم می‌شود دکمه نامید!

نکته: در ظرفشویی های قدیمی تری که این برنامه تعبیه نشده، می‌توانید چرخه جرم گیری را با برنامه ای با دمای بالای 60 درجه اجرا کنید.

بهترین زمان جرم گیری ظرفشویی ال جی:

بهترین زمان جرم گیری ظرفشویی ال جی بسته به تایم استفاده شما دارد. هرچند که این روزها مدل های جدید ظرفشویی چراغی مسئول یادآوری جرم گیری است که خودش سر موقع چشمک می‌زند. ولی اگر هر روز یا یک روز در میان ظرفشویی خود را روشن می‌کنید، بهتر است هر 2 ماه یکبار به صورت روتین برنامه جرم گیری و نظافت را در ظرفشویی خود اجرا کنید.

اگر هم به تعداد کمتر مثلا هفته‌ای یکبار از ظرفشویی خود استفاده می‌کنید، می‌توانید هر 3 تا 4 ماه یکبار این برنامه رسوب گیری را فعال کنید.

آقای مرادی
آقای مرادی اطلاع از قیمت دقیق و خرید 09981901123
خانم سعیدی
خانم سعیدی خرید و قیمت دقیق تماس بگیرید 09187501123

نکات و توصیه های مهم در جرم گیری ظرفشویی ال جی:

به صورت کلی نکاتی را باید حین جرم گیری ظرفشویی خود رعایت کنید تا آسیب جدی به دستگاه وارد نشده و مؤثرترین جرم گیری را به اجرا بگذارید.

  1. حتماً از مواد جرم گیری صنعتی اصل استفاده کنید.
  2. حتماً ظرفشویی را خالی از ظرف کنید.
  3. حتماً به صورت دوره ای و منظم نظافت و جرم گیری را برای ظرفشویی خود انجام دهید. هم عوامل میکروبی جمع نشوند، هم بو نگیرد و هم طول عمر و کارکردش با گذر زمان همانگونه عالی بماند.

جمع‌بندی:

در این مقاله به آموزش تک تک مراحل رسوب گیری ظرفشویی ال جی پرداختیم. مواد قابل استفاده برای جرم گیری مؤثر ظرفشویی ال جی را نام بردیم؛ و یافتیم که بهترین زمان مناسب برای اجرای برنامه جرم گیری در ماشین ظرفشویی ال جی به طور روتین هر 2 تا 3 ماه یکبار است. همچنین نحوه جرم گیری ظرفشویی ال جی با یک لیوان سرکه و 2 قاشق جوش شیرین را یاد گرفتیم. محال است بعد از خواندن این مقاله، در روال جرم گیری از ظرفشویی ال جی خود مشکلی داشته باشید. ولی اگر باز هم سؤالی داشتید می‌توانید با کارشناسان سیلور کالا تماس برقرار کنید.

چرا ظرفشویی ال جی را جرم گیری کنیم؟

افزایش طول عمر و دوام ظرفشویی ال جی بهبود عملکرد و تمیزی مؤثر مثل روز اول، بعد از استفاده زیاد از ظرفشویی رفع بوی نامطبوع، رسوب، باکتری، کپک و سایر عوامل آلودگی تمیزی لکه های روی وان داخلی ظرفشویی

بهترین زمان برای رسوب گیری ظرفشویی ال جی؟

بهتر است ظرفشویی بالای 6 ماه کارکرد که 2 روز یکبار روشن می‌کنید را هر 2 تا 3 ماه یکبار جرم گیری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *